SPLETNE STRANI | MARKETING |OBLIKOVANJE
Naj bo vaša ideja naslednje Odkritje!

SPLETNE STRANI & MARKETING & OBLIKOVANJE

SPLETNE STRANI & MARKETING & OBLIKOVANJE

Naj bo vaša ideja naslednje Odkritje!

Nuditi storitev, izdelke ali imeti le idejo, danes več ni izziv kot je to bilo v preteklosti. Biti viden, se predstaviti celostno in doseči tiste, ki to iščejo oziroma rabijo, pa je korak ki tudi danes potrebuje v ozadju zanesljivo ekipo, ki to lahko ponudi. Tu nastopimo mi!

2-hitro-in-ucinkovito

NAČRTOVANO

1-nacrtovano

HITRO & UČINKOVITO

3-24-7-podpora

24/7 PODPORA

svetovanje

SVETOVANJE

ZAKAJ SODELOVATI Z NAMI?

Vsako vaše naročilo obravnavamo individualno pri čemer po dogovoru zadeve tudi sami dodatno raziščemo, vam svetujemo, testiramo in analiziramo.

Na nas se lahko obrnete kot nekdo, ki ima za seboj uspešno poslovanje, razdelano idejo in ve v katero smer nadaljevati ter prav tako tisti, ki so s svojo potjo oziroma idejo šele na začetku. Z veseljem pripomoremo pri nadaljnjih korakih ali pa poskrbimo za zanesljivo predstavitev in nastop na trgu od samega začetka. Pripravljeni smo na vse izzive!

Ne glede na to ali je dan ali noč, delavnik ali praznik, mi smo vam vedno na voljo za vsa vprašanja in nove izzive. Prav tako smo aktivni na terenu in se z veseljem oglasimo tudi v vaših prostorih.

Za vse vaše želje, vsa vaša naročila, poskrbimo, da čim hitreje končno obliko dobijo. Pri tem pa vas obveščamo o sprotnem delu in rezultatih ter vam hkrati omogočamo neposreden vpogled v narejeno.

SPLETNE STRANI PO VAŠI MERI
TAKO ZA MALE KOT ZA VELIKE

Za vas izdelamo spletne strani vseh vrst. Ali so to spletne trgovine, katalogi, portali, pristajalne strani, poslovne & osebne strani, blogi & forumi ali katerakoli stran po naročilu, mi smo tu za vas. Pridobite nezavezujočo ponudbo še danes ali izberite med paketi izdelave spletnih strani, ki so namenjeni tako za manjše kot večje projekte!

Poskrbimo za tehnično vzdrževanje spletnih strani (posodobitve, varnostne kopije, vzdrževanje itd.) kot tudi vsebinsko (objave, kreiranje grafike itd.). Za vas vodimo poročila, vas obveščamo o delovanju strani, možnih izboljšavah in nudimo 24/7 podporo. Pridobite nezavezujočo ponudbo še danes!

Za vse, za katere smo izdelali ali prenovili spletno stran in/ali nudimo vzdrževanje slednje, nudimo tudi gostovanje spletnih strani in poštnih predalov. Pri izbiri ustreznega gostovanja vam svetujemo in hkrati brez težav za vas opravimo tudi registracijo domene. Prav tako pa pakete gostovanj prilagodimo tudi vaši želji v kolikor kateri izmed ponujenih ne zadostuje. Pri tem pa imajo tisti za katere izdelamo katerokoli vrsto spletne strani glede na izbran ali sestavljen paket in se odločijo za gostovanje super ugodnosti ali možnost brezplačnega gostovanja! Prav tako pri vzdrževanju!

OBLIKOVANJE OD GLAVE DO PET
TAKO ZA MALE KOT ZA VELIKE

Za vas oblikujemo od celotnega CGP-ja tako za manjša kot večja podjetja do spletnega in promocijskega materiala, embalaže in vsega ostalega. Z nezavezujočo ponudbo nam lahko posredujete vse vaše želje in ideje, ki jih pregledamo, predebatiramo in poiščemo najboljši način za njihovo izvedbo in končno obliko ali pa vam pri tem podamo tudi kakšen predlog. Hkrati so vam na voljo tudi različni paketi, ki pokrivajo različna področja oblikovanja, prav tako pa lahko paket prilagodimo in sestavimo le za vas. Bi želeli ponudbo dobiti že danes?

Marsikdaj se pojavi ideja, ki pa jo je na papirju težko upodobiti ali pa na koncu ta ideja dobi podobo drugačno od želene. Zato za vas vedno izdelamo skice in podamo primere na osnovi katerih skupaj začrtamo pot do končne podobe, ki bo upodabljala vašo željo v pravi obliki. Prav tako vam na vašo željo z veseljem podamo tudi predloge ali pa predstavimo tudi ostale možnosti.

Poleg tega, da za vas oblikujemo, poskrbimo tudi za celostno izvedbo, kar pomeni, da za grafično dodelano naročilo poskrbimo, da pride tudi do svoje fizične oblike v kolikor je to potrebno in do vašega naslova pri čemer se povežemo z zaupanja vrednimi izvajalci, poskrbimo za dostavo in vse ostalo.

POSTANITE VIDNI ŠE DANES
TAKO ZA MALE KOT ZA VELIKE

Poskrbite, da vaš glas seže v deveto vas. Predstavite se svojim sledilcem, potencialnim strankam ali poslovnim partnerjem na različnih kanalih. Pri tem poskrbimo, da dosežete vašo ciljno skupino in jim predstavite svoje dejavnosti, delovanje na način, ki bo ogled spremenil v klik in klik v nakup, povpraševanje ali kontakt. Izbirate lahko med obstoječimi paketi, ki bi bili najbolj primerni za vaš vložek in cilje ali pa nas kontaktirate za nasvet in za vas izberemo ali sestavimo najboljšega. Pridobite nezavezujočo ponudbo še danes!

V današnjem svetu je kanalov za doseg novih obiskovalcev, sledilcev ali strank veliko. Doseganje cilja preko teh kanalov pa je omogočeno tako z rednimi aktivnostmi, oglaševanjem in prav tako z influencerji. Slednji pa so tisti, ki so zadnja leta zelo razširili svoj doseg, vpliv in pokritost različnih ciljnih skupin s svojimi dejavnostmi. Pri tem je na voljo veliko izbire, a hkrati potrebne prav tako previdnosti, da se najde tistega pravega, ki bo ustrezal profilu vašega podjetja in vam zagotovil prave obiskovalce in s tem morebiti stranke ali poslovne partnerje.

Poleg samega oglaševanja na družbenih omrežjih in Googlu ter ostalih dejavnostih, za vas priskrbimo tudi podrobno poročanje kjer ste redno obveščeni o dogajanju in vsej potrebni statistiki. Pri tem za vas opravimo analize in vam podamo predloge za izboljšanje oziroma slednje za vas implementiramo mi. Hkrati pa imate pregled nad našim delom in tudi vpogled v kakšen košček aktivnosti in stanja vaše spletne konkurence.

PRIDOBITE NEZAVEZUJOČO PONUDBO ŠE DANES!

  [spoiler title=”Telefon: 031 350 501 | E-mail: info@odkritje.si”]

  Dosegljivi vse dni v tednu, 24/7!

  [/spoiler]
  Realizirana je bila vsaka naša želja za blagovni znamki Oxilver in Oroxid. Pa naj si bo to področje spletnih strani, oblikovanja ali marketinga.
  Dominika Tompa Majcen, Enikam d.o.o.
  Direktor
  Hitro in učinkovito. Upoštevali so vse ideje, hkrati pa z dobro voljo poskrbeli, da vse na enem mestu smo dobili.
  Igor Pavlič, Generalko
  Direktor

  KO IZ IDEJE POMAGAMO POSTAVITI TEMELJE ALI IZVESTI CELOSTNO PREOBRAZBO

  OD IDEJE DO CELOSTNE PODOBE

  Za vse, ki svojo pot nameravate začeti

  Mnogi ali skoraj večina svojo pot začne z idejo. V mnogih primerih pa prvi izziv nastopi že takoj na začetku in to je pri realizaciji ideje same. Poskrbeti je potrebno za ustrezno predstavitev slednje, nastop in pristop, stik in njeno izvedbo od začetka do konca. Poleg tega pa je potrebna v ozadju celostna podpora, ki poskrbi, da se lahko vi v celoti posvetite svojemu poslanstvu.

  Za vse, ki ste na svojo pot že krenili

  Marsikatero podjetje ali posameznik se na svoji poti sreča z različnimi izzivi. Včasih se v svoji podobi z njimi z lahkoto spopade, včasih pa nastopijo trenutki, ko spozna, da ubrati morali bi drugačen pristop ali pa trg, tuji ali domači, preprosto zahteva prilagoditev. Le ta pa z novim pristopom ne predstavlja konca zgodbe, temveč novo poglavje slednje.

  Opravimo ustrezno raziskavo trga osredotočenega na vaše področje, analizo konkurence, predstavimo ugotovitve skupaj s poročili, pregledamo vaše ideje ali že obstoječe delovanje, sestavimo načrt, vam ga predstavimo in pred samo izvedbo implementiramo tudi vaše predloge.

  Po dogovorjenem načrtu dela se lotimo implementacije slednjega pri čemer se držimo dogovorjenih datumov. Skozi implementacijo se vodi vsa ustrezna dokumentacija, ki omogoča pregled nad delom, prav tako pa vas tekom samega dela neposredno vključimo v sam proces, saj je naš cilj aktivno sodelovanje. Vikendi in prazniki ne igrajo nobene vloge.

  Izvedeno delo povežemo s celoto. Poskrbimo, da narejeno delo ustreza vašemu poslanstvu, vzdržujemo, predlagamo, razvijamo in poskrbimo, da vaše poslanstvo doseže vsak kotiček.

  Za vse katerih pot se je šele dobro začela ali za vse, ki tekom svoje poti odločili ste se za preobrazbo ali vstop na trg, ki zahteva drugačen pristop od trenutnega, poleg sprotnega poročanja in vodenja statistike izdelamo tudi analizo celotne izvedbe, ki vključuje tako prednosti, slabosti, ovire, ki morebiti so nastopile tekom same izvedbe kot tudi izzive, ki jih je za pričakovati pri nadaljnji poti. Končna poročila kot sama pa vsebujejo celostni pregled nad izvedbo kot tudi opise posameznih opravil, ki so bila izvedena skupaj z datumi in ostalimi informacijami po vaši želji.

  ŠE MALCE VEČ O NAŠEM DELU

  Scroll to Top

  GENERALKO - VIZITKE

  Poslovna vizitka je bila oblikovana za podjetje, ki se ukvarja s čiščenjem prostorov in urejanjem okolice. Poleg vizitke smo za podjetje oblikovali tudi celostno grafično podobo in izdelali spletno stran.

   pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

    pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

    LEPOTNI SALON V.I.P. - LETAK

    Promocijski letak se je zasnoval in oblikoval za Lepotni salon V.I.P. Grafično se je letak izdelal s prikazom na eni strani frizerske in na drugi strani kozmetične storitve, hkrati pa je služil tudi kot kupon za popust.

     pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

      pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

      EPRO D.O.O. - PREDSTAVITVENA BROŠURA

      Za podjetje Epro d.o.o. se je oblikovalo predstavitveno brošuro, ki so jo razdelili udeležencem na predavanju o varnostnem inženiringu. Poleg brošure se je oblikoval tudi obrazec z darilom za udeležene. Namen obrazca je bil pridobitev e-mail naslovov za kasnejše mailing promocijske ponudbe.

       pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

        pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

        GENERALKO.SI

        Ko je podjetje začelo s svojo zgodbo, smo ga predstavili na spletu ter nato zanj raziskali trg ter se povezali s prvimi strankami. Do pritoka slednjih smo upravljali tudi Google oglaševanje.

         pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

          pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

          ODKRITJE.SI

          Tudi za našo stran se izvaja redne aktivnosti na področju digitalnega marketinga v okviru družbenih omrežij, iskalnikov, povezovanj in mnogo drugega.

           pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

            pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

            Prikaži (klik na sliko)

            BE-HEMPY.SI

            Be-hempy.si, spletna trgovina odličnih CBD izdelkov in nasvetov za vsakogar. Izbrate lahko med kakovostnimi CBD izdelkih različnih vrst.

             pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

              pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

              Prikaži (klik na sliko)

              GENERALKO.SI

              Generalko.si, spletna vizitka narejena za podjetje, ki nudi celostne storitve na področju urejanja okolice in čiščenja notranjih prostorov.

               pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

                pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

                Prikaži (klik na sliko)

                ODKRITJE.SI

                Tudi odkritje.si, spletna stran na kateri se predstavljamo, predstavlja naše delo. Na strani lahko spoznate našo zgodbo, storitve katere vam nudimo in stopite z nami v stik kadarkoli.

                 pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

                  pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg