Slide Background
1. Korak

Predstavite nam vaše želje, ideje, se o njih pogovorimo, podamo priporočila in pričnemo z delom

2. KORAK

Lotimo se dela, vas sproti obveščamo, skupaj pregledamo končni izdelek, naredimo morebitne dopolnitve, testiramo, postavimo na splet

Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Spletne strani & trgovine

Hitre in učinkovite spletne strani po vaši meri!

Poskrbimo za vaše spletne strani od glave do pet! Oblikujemo, izdelamo in vzdržujemo. Poskrbimo, da se nič ne izgubi, hkrati pa spletna stran po iskalnikih na prva mesta hiti in seveda, čez redni vpogled v poročila je ni!

Na voljo so spletne strani vseh vrst. Od spletnih trgovin, katalogov, portalov, običajnih strani, vizitk pa do učilnic. Izdelane so po vaši meri in vaših željah!

Spletne strani se izdelujejo v najbolj razširjenjem CMS sistemu imenovanem WordPress. Uporablja ga približno 43% spletnih strani, medtem ko njegov delež na področju CMS znaša več kot 63%.

Da! Da lahko preprosto upravljate s spletno stranjo, njeno vsebino, je tudi eden izmed glavnih ciljev pri izdelavi spletnih strani. Seveda pa za to z največjim veseljem poskrbimo mi in se vi lahko v miru posvetite ostalim stvarem.

V kolikor bo spletno stran upravljajo več ljudi hkrati, se zanjo lahko naredi tudi različne stopnje upravljanja pri čemer vsaka stopnja nudi različne možnosti v dogovoru z vami.

Poročila vključujejo pregled aktivnosti izvedenih na vaši spletni strani, njeno zdravje, predloge za izboljšave, posodobitve in ostale zadeve.

Vzdrževanje se deli na tehnično in vsebinsko. Tehnično vzdrževanje vključuje posodobitve spletne strani kot tudi izdelavo ali delo na obstoječi postavitvi in delovanju. Vsebinsko pa vključuje delo z vsebino spletne strani v celoti.

Tako je. Varnostne kopije za vaše spletne strani se prav tako hranijo po dogovoru z vami.

SEO pri izdelavi spletne strani pokriva tako imenovani “on site” SEO z 1 izbrano ključno besedo za posamezno stran v dogovoru z vami. Seveda pa je v SEO vključeno veliko več na področju marketinga.

Da. Za vas na spletno stran pravilno namestimo tudi vse potrebno za vodenje analitike kot je Google Analitika, Facebook Pixel ipd.

Da, z največjim veseljem. Glede na vaše zahteve, optimalno delovanje in cenovno najbolj ugodno možnost za vas naredimo ponudbo vam najbolj ustreznih gostovanj in po želji tudi v celoti uredimo.

Postanite vidni! Poskrbimo, da se znajdete ob pravem času na pravem mestu za vse, ki vas iščejo. Pri tem poskrbimo, da vašo vidljivost po ustreznih kanalih razporedimo in skupaj proti prvim mestom drvimo!

Marketing

Digitalni in klasični marketing

Marketing se izvaja tako digitalni kot klasični oziroma oboje hkrati. Izbira in odločitev sta odvisna od želj, ciljev kot tudi najbolj optimalnih poti za dosego želenega.

Digitalni marketing vključuje tako oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram ipd.), vodenje rednih aktivnosti, nagradnih iger kot tudi sodelovanje z zunanjimi mediji, influencerji ter ostala področja, ki so del vsakdana digitalnega sveta.

Klasični marketing vključuje sodelovanje s tiskanimi mediji, radio postajami, televizijo in ostalimi kanali kot tudi pripravo oziroma sodelovanje pri pripravi vsega potrebnega za izvedbo.

Da, tudi SEO je tisti, ki predstavlja nepogrešljiv del marketinga kot tudi vidnosti na spletu. Poskrbimo, da vas z ustreznimi ključnimi besedami med iskalniki na vrh zavihtimo pri tem pa je osnovni on-site SEO vključen tudi že pri izdelavi/prenovi spletnih strani.

Poročila vključujejo pregled aktivnosti izvedenih na področju marketinga, hkrati pa vključujejo vse podrobnosti v povezavi z ROI, možnostmi, gibanji in pričakovanji.

Tudi tuji trgi so tisti, ki se jih z veseljem pokrije. Država, celina, jezik ni nobena ovira. Seveda pa se pred začetkom delovanja na tujem trgu naredi temeljit pregled, preveri pokritost potrebovanih področij za nemoteno delovanje oziroma se zanje najde najboljša rešitev.

Sredstva, njihov obseg, so v prvi vrsti odvisna od odločitve naročnika. Seveda pa se ob seznanitvi z željami in cilji, stanje in možnosti pregleda bolj podrobno in se ob tem prav tako lahko poda priporočeno vsoto s katero bi bila dosega ciljev lahko na dosegu v dogovorjenem časovnem obdobju oziroma bi predstavljala najlažji doseg zadanega.

Marketing lahko pokriva podjetje kot celoto, kot tudi posamezne blagovne znamke, izdelke in/ali storitve. Lahko se izvaja v sklopu posamezne kampanje ali na redni ravni.

Točen datum je težko določiti, saj se le to razlikuje od stanja na trgu, obsega dela in vloženih sredstev kot tudi izbire kanalov preko katerih se izvaja marketing. V vsakem primeru se glede na zgoraj omenjene izbire poda okvirni datum, ki se ga sproti skupaj spremlja in zasleduje.

Da. Svetovanje je vključeno že v osnovi, saj je cilj, da se glede na rezultate, morebitne spremembe in spremljanje skozi delo priporoči najboljše rešitve v kolikor se le te pojavijo in morda ne spadajo v prvotni dogovor.

Raziskave & analize

Pregled & raziskava trga, trendov, konkurence

Želite vedeti kakšna so gibanja na trgu na katerem delujete ali vanj vstopate? Za vas preverimo in raziščemo kakšno je trenutno stanje in kakšna so gibanja na posameznem področju, kaj uporabniki najraje iščejo in katere so najbolj optimalne možnosti za vas poleg ostalega.

Raziskave in analize vključujejo različna področja z različnimi podatki, ki se razlikujejo od posamezne želje do posamezne želje. Pri tem pa vse raziskave in analize vključujejo tako pregled trga, trendov, konkurence in vsega ostalega.

Področja so lahko različna. Lahko se preveri konkurenco na področju delovanja, prisotnost v izbrani smeri delujočih in vidnih na spletu, povpraševanje po posamezni storitvi ali izdelku ipd.

Seveda. Preden se delo prične je oziroma so organizirani tudi sestanki katerih cilj je začrtati delo in njegove cilje. V kolikor je delo razdeljeno po sklopih oziroma poteka daljše obdobje, se organizirajo po želji lahko tudi vmesni sestanki na katerih se pregleda rezultate, zmeraj pa sledi sestanek na koncu, kjer je predstavljena celota z vsemi rezultati.

Da. Četudi celota ali posamezen sklop še ni končan, se lahko omogoči vpogled v trenutno delo.

Da. V kolikor so ta področja neposredno povezana z raziskavami in analizami v teku, ni problema. V kolikor so to čisto ločena področja, se to vodi zase.

Da. To je možno tudi v primeru tujega trga. Tako kot pri slovenskem se tudi pri tujem pregleda vse specifike in doreče cilje na osnovi katerih se opravi razskave in analize.

Za izvedbo raziskav in analiz so pred samim začetkom potrebne posamezne informacije katerih obseg je odvisen od samega namena in cilja. O vsem te pa se dogovori na samem začetku tako da so podana vsa ustrezna navodila, ki omogočajo, da so informacije hitro zbrane in posredovane.

Poleg sestankov, se za vmesne sklope odda poročilo tudi v pisni obliki ali po dogovoru v kateri drugi. Prav tako v takšni obliki sledi končno poročilo. Poleg tega, pa sprotno poročanje poteka tudi redno na običajne načine preko elektronske pošte ipd.

Koliko časa trajajo raziskave in analize, je odvisno od zahtevnosti in obsega naročila. Lahko od nekaj dni do nekaj tednov. V vsakem primeru pa so okvirni obseg in s tem datumi podani na samem začetku.

Ob zaključku in znanih rezultatih so poleg poročanja o slednjih predstavljene tudi nadaljnje možnosti povezane z njimi za katere se lahko odločite po lastni želji.

Za vse, ki si želijo zanesljivega poslovnega partnerja, ki poleg naštetih storitev, tudi redno obišče vaše prostore, od tam dela in vodi posamezne aktivnosti kot tudi celotno ekipo, se redno udeležuje sestankov ter ostalega.

Leteči sodelavec

Pregled, vodenje, obveščanja, sestanki

Leteči sodelavec vključuje tako delo na področju spletnih strani, marketinga, raziskav in analiz kot tudi rednih sestankov, obveščanja in pregleda nad celotnim delom tudi v širšem smislu. Prav tako vključuje tudi vodenje dodeljene ekipe, uvajanje posameznikov in ostalega.

Leteči sodelavec se izvaja po celotni Sloveniji. V kolikor je delo v prostorih podjetja predvideno znotraj občine Ljubljana ali 20 km izven nje, vožnja ne predstavlja nobenega dodatnega stroška. V kolikor je delo oddaljeno dlje, so pri tem za pokriti le slednji, malica ne.

Da. Vsebina sodelovanja se lahko tudi spreminja. Seveda se za to ustrezno prilagodi tudi dogovor o sodelovanju.

Poleg prilagodljivosti, večjega obsega dela na vseh področjih, dela neposredno v prostorih, neposrednega sodelovanja z ostalimi zaposlenimi in udeležbe na sestankih, je prisoten tudi osebni odnos, sproščeno vzdušje kot tudi hitrejše in lažje reševanje morebitnih nesoglasij.

Sodelovanje na širšem področju je prav tako možno le to, vsebina in obseg njega, pa je odvisno od dogovora in želja z vsakim naročnikom posebej.

Delovanje poteka tako na daljavo kot tudi v prostorih naročnika v sklopu odobrenega načrta dela za posamezno obdobje (npr. mesec, leto). To pomeni, da se Leteči sodelavec glede na želje naročnika prilagodi in posamezne aktivnosti delno ali v celoti opravlja v njegovih prostorih, je tam prisoten na sestankih ter po dogovoru sodeluje tudi v sklopu drugih aktivnosti skupaj z ostalimi zaposlenimi.

V kolikor bi bila za delo potrebna manjša ali večja ekipa, s tem ni problema. Leteči sodelavec lahko predstavlja le del ekipe ali pa jo z veseljem tudi vodi. Pri tem je ekipa lahko sestavljena iz poljubnega števila sodelujočih in potrebnih področij.

V kolikor je za posamezne aktivnosti predvidena tudi komunikacija z deležniki, ki niso neposredno povezani z Letečim sodelavcem ali naročnikom, se ta del nalog z veseljem prevzame v kolikor je ta predvidena za nemoteno izvajanje aktivnosti v sklopu delovanja Letečega sodelavca.

Leteči sodelavec je na voljo tudi za sodelovanje ali vodenje ekip, ki  niso neposredno povezane s slednjim ali z naročnikom samim v kolikor le to pokriva njegovo delo.

Poročanje in sestanki so samodejni vključeni sodelovanje z Letečim sodelavcem.

Scroll to Top

GENERALKO - VIZITKE

Poslovna vizitka je bila oblikovana za podjetje, ki se ukvarja s čiščenjem prostorov in urejanjem okolice. Poleg vizitke smo za podjetje oblikovali tudi celostno grafično podobo in izdelali spletno stran.

  pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

   pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

   LEPOTNI SALON V.I.P. - LETAK

   Promocijski letak se je zasnoval in oblikoval za Lepotni salon V.I.P. Grafično se je letak izdelal s prikazom na eni strani frizerske in na drugi strani kozmetične storitve, hkrati pa je služil tudi kot kupon za popust.

    pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

     pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

     EPRO D.O.O. - PREDSTAVITVENA BROŠURA

     Za podjetje Epro d.o.o. se je oblikovalo predstavitveno brošuro, ki so jo razdelili udeležencem na predavanju o varnostnem inženiringu. Poleg brošure se je oblikoval tudi obrazec z darilom za udeležene. Namen obrazca je bil pridobitev e-mail naslovov za kasnejše mailing promocijske ponudbe.

      pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

       pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

       GENERALKO.SI

       Ko je podjetje začelo s svojo zgodbo, smo ga predstavili na spletu ter nato zanj raziskali trg ter se povezali s prvimi strankami. Do pritoka slednjih smo upravljali tudi Google oglaševanje.

        pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

         pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

         ODKRITJE.SI

         Tudi za našo stran se izvaja redne aktivnosti na področju digitalnega marketinga v okviru družbenih omrežij, iskalnikov, povezovanj in mnogo drugega.

          pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

           pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

           Prikaži (klik na sliko)

           BE-HEMPY.SI

           Be-hempy.si, spletna trgovina odličnih CBD izdelkov in nasvetov za vsakogar. Izbrate lahko med kakovostnimi CBD izdelkih različnih vrst.

            pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

             pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

             Prikaži (klik na sliko)

             GENERALKO.SI

             Generalko.si, spletna vizitka narejena za podjetje, ki nudi celostne storitve na področju urejanja okolice in čiščenja notranjih prostorov.

              pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

               pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

               Prikaži (klik na sliko)

               ODKRITJE.SI

               Tudi odkritje.si, spletna stran na kateri se predstavljamo, predstavlja naše delo. Na strani lahko spoznate našo zgodbo, storitve katere vam nudimo in stopite z nami v stik kadarkoli.

                pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg

                 pdf, doc, dox, png, jpg, jpeg